Om mig

PasFotoJeg hedder Peter, født i 1974 og bor sammen Mathilde og vores 2 dejlige børn i Bagsværd. Jeg har hele mit liv været overvægtig, været glad for mad og knap så sunde ting og hvor det at løbe efter bussen kunne kategoriseres som ugens motion 🙂

I januar 2011 blev jeg gennem mit arbejde, tilbudt et helbredscheck og fik et mindre chok. Vægten sagde 145 kg, højden 190 cm, hvilket giver et BMI på over 40 og så havde jeg alt for højt blodtryk (180/124).  At jeg var overvægtig og ikke i min livs kondition havde jeg godt en idé om, men at det var så slemt med fx. blodtryk at jeg ikke fik lov til at lave en konditest chokerede mig. Det åbnede mine øjne og efter en snak med lægen om at observere mit blodtryk, spise sundt og motionere mere, indså jeg at jeg havde brug for hjælp til min nye livsstil.

I januar 2011 startede jeg hos en diætist, hvor jeg lærte en masse om at spise sundere og fik mange gode tips og tricks til en nemmere og sundere hverdag.

Efter 10 måneder med regelmæssige besøg hos diætisten, havde jeg tabt mig over 50 kg, reduceret mit hofte/taljemål med over 60 cm, gået fra en fedtprocent på 40 til under 20 samt fået et meget lysere syn på livet. Nu er det ikke vægttab der er målet mere, så nu er vægtvedligeholdelse og motion kommet i højsædet.

FørEfterBillede

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s